Eladó Családi ház, Esztergom-Kertváros

#712300062

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

94.9 millió Ft

Esztergom-Kertváros Kertváros , Kert utca
Alapterület:
150 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
382 m2
Felújított
Cirkó
2
Dupla komfort
DD
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Öt szobás családi ház eladó Dorog határában

Megvételre kínálok Dorog és Esztergom határán épült három szintes családi házat.

Az ingatlan a város egyik kedvelt részén, egy csendes, nyugodt mellékutcában található, közigazgatásilag Esztergomhoz tartozik.

A 382 nm-es telken 1996-ban épült téglaházat 2022-ben felújították, melynek keretein belül a belső nyílászárókat kicserélték, H tarifát vezettek be, hűtő-fűtő klímát telepítettek a felső szintre és teljes körűen korszerűsítették a fűtést. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik. A meleg vizet fűtési időszakban a gázkazán által előmelegített 200 literes indirekt tartályból, nyári időszakban pedig az éjszakai áramról működő villanybojlerből nyerik, ezáltal jelentős mértékű rezsit spórolva. A ház vízhálózata víztisztító rendszerrel felszerelt.

A 100 nm alaperületű épület teljes egésze alatt szuterén húzódik, melyben helyet kapott egy vendégfogadó tér, egy nagy méretű speiz, egy kazánház és egy műhely.

A lakórészt a szuterénből és az udvaron keresztül is megközelíthetjük. Az alsó szinten egy gyerekszoba, egy hatalmas nappali, egy fürdőszoba, külön wc, egy étkező és egy konyha került kialakításra. Utóbbi helyiségből a hátsó teraszra lépünk. 

A szobákat laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták, a nyílászárók műanyagok, többségük redőnnyel felszerelt.

A tetőteret is beépítették, az étkezőből induló stabil fa lépcső egy nappali térbe vezet, ahonnan két külön nyíló szoba, egy gardrób és egy fürdőszoba nyílik. A szobákat kívül egy méretes erkély köti össze. A tetőtér jellegéből adódóan nagy a hasznos terület, rengeteg beépített tároló résszel kiegészítve.

A felső szint burkolását és festését az új tulajdonos saját igényei szerint végezheti el.

Az épület kívülről 10 cm hungarocell-, a tető fújható purhab szigetelést kapott. A gáz átlagosan havi 15.000, a villany 20000 ft. Igény esetén a felső szint egy különálló lakásként is használható, saját mérőórákkal felszerelhető, így a rezsi kvóta megkétszerezhető.

A tető héjalása betoncserép.

Az ingatlanon található garázs az épület szerves részét képezi.

Az udvar szépen gondozott, részben füvesített.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a közelben óvoda, iskola, üzletek, posta, buszmegálló, vonatállomás található, minden, amire a hétköznapi életben szükség lehet.

Ajánlom nagycsaládosoknak, két generációnak, vagy akár befektetőknek bérbeadás céljából. A ingatlan társasház, irodaház vagy munkásszálló kialakítására is kiváló adottségokkal rendelkezik.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére. Fundamenta ügyintézésben is segítünk. 

Az ingatlanra CSOK+ igényelhető.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Présház
Gazdasági épület
Nyaraló
Sorház
Házrész
Panellakás
Mezőgazdasági terület
Ikerház
Üzlethelyiség
Szántó
Kert, gyümölcsös
Zártkert