Eladó Családi ház, Nyergesújfalu

#712300063

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

64.99 millió Ft

Nyergesújfalu , Cserfa utca
Alapterület:
120 m2
Szobák száma:
6
Állapot:
Építési mód:
Tégla

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
498 m2
Cirkó
Részben bútorozott
2
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Családi ház eladó Nyergesújfalun

Megvételre kínálok Nyergesújfalu egyik legkedveltebb részén  egy nagy méretű családi házat.

 

Az ingatlan a város egyik zsákutcájában található, átmenő forgalom nincs. A környék rendkívül csendes, nyugodt, az utcát igényes térkő borítja.

 

A 498 négyzetméteres saroktelken álló ház a '80-as évek derekán épült téglából, az utolsó felújítás 15 éve történt, melynek keretein belül korszerűsítették a fűtést, és beépítették a tetőteret.

Az alsó szinten egy étkező-konyha, egy fürdőszoba, wc, speiz, 3 szoba, egy  kazánhelyiség széntárolóval és egy garázs található. Utóbbi helyiség teteje egyben a felső szint terasza, ahonnan a közeli hegyekre látunk rá.

A felső szint a lakáson keresztül, illetve a garázs melleti külső lépcsőn át is megközelíthető. Itt helyet kapott egy fürdőszoba, és három kölönnyíló szoba. A nappaliban a víz- és csatornahálózat kiépítése megtörtént, így egy konyhapult beszerelésével konnyűszerrel nappali-konyhává alakítható. Ezáltal lehetőség nyílik a "rezsikvóta" megduplázására.

Az otthon melegáről gáz-cirkó kazán gondoskodik, mely a meleg vizet is szolgáltatja, de egy gáz bojler is rendelkezésre áll.

A nyílászárók fából készültek, a szobákat részben parkettával, részben laminált padlóval burkolták, a vizes helyiségek burkolata járólap.

A ház kívülról 10 cm-es hőszigetelést kapott, a palatetőt üveggyapottal szigetelték.

 

Az udvar rendkívül szépen gondozott, részben füvesített, gyümölcsfákkal tarkított. A bejáratban álló hatalmas diófa remek érnyékos pihenőteret biztosít a meleg nyári napokon. A locsolóvizet kútból nyerik.

A telken ezen kívül még kettő garázs áll, melyek részben alápincézettek. 

 

Az ingatlan tehermentes, jó állapotú, a vételár kiegyenlítését követően azonnal költözhető, egy személyre szabás, tisztasági festés után meghitt otthonává válhat leendő lakójának.

Ajánlom többgyermekes családoknak, két generációnak, vegy akár befektetők részére bérbeadásra, szálláshely szolgáltatásra.

Az ingatlanra CSOK+ igényelhető.

 

Irodánk teljes körű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ugyfelei rendelkezésére. Fundamenta ügyintézésben is segítünk.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon!

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Téglalakás
Építési telek
Présház
Gazdasági épület
Nyaraló
Sorház
Házrész
Mezőgazdasági terület
Ikerház
Panellakás
Üzlethelyiség
Szántó
Kert, gyümölcsös
Zártkert