Eladó Családi ház, Esztergom

#712300147

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

49.9 millió Ft

Esztergom
Alapterület:
80 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
807 m2
Átlagos
Gázkazán
Utcára
2
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Lakóház boltíves pincével, nagy telekkel Esztergomban

Megvételre kínálok egy két szintes lakóházat boltíves borospincével.

Az ingatlan Esztergom Kenderes városrészében, csendes, nyugodt környéken található. Az utcára zártsorú beépítés jellemző, parkolni telken belül egy fedett kocsibeállón lehetséges, mely igény szerint akár zárt garázzsá is alakítható.

Az épület hasznos alapterülete 40 nm szintenként. A tulajdoni lapon lakóház, udvar, és kereskedelmi egységként szerepel. A két szint között belső átjárás nincsen, a lakótér az udvar felől közelíthető meg, de a 30%-os beépítési szabályzatnak köszönhetően az ingatlan hátrafelé bővíthető, lehetőséget biztosítva egy lépcsőház kialakításának is.

Az alsó szint közvetlenül az utcára nyílik, egy nagy légtérből és két vizes blokkból áll, melyek mosdó illetve konyha funkcióra alkalmasak, de végső kialakításukat a leendő tulajdonos saját elképzelései szerint valósíthatja meg. Innen nyílik a boltíves borospince. Ezen szint paraméterei alapján akár vendéglátó-, vagy szolgáltató egységként, irodaként is hasznosítható, de akár sportolásra is alkalmas.

Az oldalsó ajtón kilépve jutunk a külső lépcsőfeljáróhoz, mely a lakószintre vezet.

A 40 nm-en itt helyet kapott egy konyha, egy étkező-nappali, egy fürdőszoba és kettő külön nyíló szoba.

A szobákat laminált padlóval, a többi helyiséget járólappal burkolták. A műanyag nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek.

Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással, ezen kívül egy hűtő-fűtő klímát is beszereltek. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A szintek között betonfödém van, a tető héjalása cserép.

A lakószint közvetlenül a hátsó kertbe vezet. Az udvar szépen gondozott, füvesített, végében egy nagy méretű betonozott alapú szaletli áll, mely számos funkciót betölthet.

Az ingatlanon ipari áram van, éjszakai és nappali áram is rendelkezésre áll.

Összességében egy jó állapotú ingatlan, per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető.

Lokációját tekintve remek, óvoda, iskola, bevásárlóközpont, barkácsáruházak, vasútállomás, buszmegálló mind karnyújtásnyira találhatóak, a városközpont 20 perces kényelmes sétával elérhető.

Ajánlom egyedül állóknak, pároknak, kisebb családoknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából.

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.

 

 

Abban az esetben, ha a telek kicsinek bizonyul, az ingatlan mögötti 1620 nm- es önálló építési telek is eladó saját úttal, részletes leírása külön hirdetésben megtalálható kínálatomban.