Eladó Családi ház, Pilismarót

#712300126

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

58.99 millió Ft

Pilismarót , Dobozi Mihály utca
Alapterület:
78 m2
Szobák száma:
2
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 129 m2
Vegyes tüzelés
Panorámás
1
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Nincs a közelben
Közműhálózatba bekötve

Varázslatos menedék a Pilis ölelésében

Megvételre kínálok a Dunakanyar egyik kedvelt településén, a festői Pilismaróton egy panorámás ingatlant.

Ház az utca végén, közvetlen az erdő mellett van. Az állandó vízhozamú Malom-patak is átfolyik a telken. A tornácról látszik a középkori pilismaróti templom, a verandáról az Ad Herculem Castra - azaz a Herkulesről elnevezett római erőd - hegye.

Az 1129 nm-es telken álló ház a '80-as években épült B30-as téglából. Tulajdonosa az elmúlt években telejskörűen felújította. A munkálatok során az épület külső hőszigetelést kapott, a nyílászárókat műanyagra cserélték, szúnyoghálóval látták el. A víz- és villanyvezetékeket áthúzták, új csatornarendszert építettek ki, a fűtést korszerűsítették. Az otthon melegéről fatüzeléses vízteres kályha gondoskodik, radiátorors hőleadókkal. A rendszer téliesített, a keringető rendszer automatizált. Helyiségenként egy modern Nobo infrapanelt is felszereltek. A meleg vizet két db villanybojler szolgáltatja.

A lakóház hasznos alapterülete 78 nm mellette teljes hosszában tornác húzódik. Az előszobából nyílik  egy hálószoba, egy fürdőszoba, egy szervíz helység, és egy nagy méretű nappali-konyha étkező. Utóbbi helyiség egy 12 nm-es teraszban végződik. A vizesblokkot járólappal, a szobákat laminált padlóval burkolták.

Közvetlen az erdő alatt egy 15nm-es szigetelt kis ház is található nagy nyilászárókkal, hasznosításának a tulajdonos fantáziája szab határt. Kialakítható benne nyárikonyha, konditerem, sószoba, vagy akár egy kisebb minigarzon is.

A telek méretéhez képest alacsony beépítettségű ház tovább bővíthető. 

Az udvar rendezett, szép állapotú, ledes világítási rendszerrel ellátva. A kert alsó részében lévő patakhoz erdei lépcső vezet, ahol található még egy működő kút is.

A biztonságot kódzáras kapu és kódkártyás bejárati ajtó, valamint a ház kamerarendszere szolgáltatja.

Az ingatlan családi házként is és vendégházként is remek befektetés lehet. Jelenleg is üzemelő, Kék Lámpás Vendégház 4 fő befogadására alkalmas.

Megegyezés esetén akár a vendégház teljes felszereltséggel (fürdődézsa, dekor kellékek, bútorok, textíliák, vendégház weboldala) is eladó. 

Ajánlom vállalkozóknak tovább üzemeltetésre, összeköltözőknek, családoknak, akik a nagyvárosok zajától távol, madárcsicsergős környezetben képzelik el szabadidejüket, vagy mindennapjaikat.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető.

Előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkzésére.

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése