Eladó Családi ház, Tát

#712300114

CSAK NÁLUNK  
Eladó Családi ház

99.99 millió Ft

Tát Újtelep
Alapterület:
190 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Áron alul
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
831 m2
Hőszigetelt
Kondenzációs kazán
1
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Öt szobás családi ház eladó Táton

Megvételre kínálok Táton egy nagy méretű családi házat.

A hirdetett ingatlan a város kertvárosias övezetében, Újtelepen, egy csendes, nyugodt utcában található. Lokációját tekintve kiváló, Esztergom 10, Dorog maximum 15 perc alatt érhető el autóval.

A 831 nm-es összközműves telek körbekerített, örökzöld fenyőfélékkel tarkított. 

A telek közepén álló ház 2009-ben épült Porotherm téglából, az akkori legmodernebb technológiával, jelenleg is újszerű állapotú.

A 190 nm-en helyet kapott négy külön nyíló szoba, egy közlekedő, egy speiz, egy sószoba, egy szaunahelyiség, és egy L alakú konyha-étkező-nappali. 

Utóbbi helyiségből kilépve egy térkővel burkolt 40 nm-es teraszra érünk, mely egy süllyesztett úszómedencénél végződik. A ház ezen fala mutatós kőburkolatot kapott, mely díszítő elem a ház többi pontján is előtűnik.

A belső kialakítás kifinomult ízlésre vall, a szobákat tölgyfa parkettával, a többi helyiséget gránit járólappal burkolták, a helyiségeket rusztikus álmennyezet díszíti.

A  lakás eleganciáját emelik az egyedileg gyártott cseresznyefa beltéri ajtók, beépített szekrények, és konyhabútor, melyek szintén a vételár részét képezik.

A külső nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel felszereltek.

Az otthon melegéről központi fűtés gondoskodik, mely vegyes tüzelésű-, és kondenzációs gázkazánról is működik, fancoil hőleadókkal. Egy kisebb ráfordítás után a fancoil rendszer minden előnyét kihasználhatjuk.

Ezen kívül  beszereltek egy légkondícionálót is, a nappali hangulatát a sarokban álló impozáns, carrarai márványból épült  kandalló teszi teljessé.

A födém vasbetonból készült, tetőt Bramac cserép fedi, a tetőtér beépítésével kialakítottak egy plusz helyiséget, melyet jelenlegi tulajdonosai billiárd szobának használnak.

A ház újszerű állapotú, egy tisztasági festés, esetleges személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának.

Ajánlom többgyermekes családoknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából.

A közelben óvoda, iskola, boltok, buszmegálló található.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes, a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.

Az ingatlanra CSOK igényelhető.

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése