Eladó Ikerház, Esztergom

#712300106

CSAK NÁLUNK  
Eladó Ikerház

74.9 millió Ft

Esztergom Szentgyörgymező
Alapterület:
75 m2
Szobák száma:
3 + 1
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Azonnal költözhető
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
564 m2
Átlagos
Cirkó
Önálló kert
1
Bevezetve (230 Volt)
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Eladó ikerház Szentgyörgymezőn

Megvételre kínálok Esztergom egyik legkedveltebb városrészén, Szentgyörgymezőn egy tégla építésű családi házat.

Az összközműves saroktelken álló lakóházban (kb 75 nm) helyet kapott egy előszoba, kettő külön nyíló szoba, egy nappali, egy fürdőszoba, egy speiz, egy wc és egy főzőfülke-étkező. Utóbbi helyiség egy fedett teraszra nyílik, ahonnan az udvarra jutunk. A helyiségek nagy részét járólappal, a szobákat hagyományos parkettával  burkolták. A tetőtéri kis manzártszobában padlószőnyehet fektettek le.  A fából készült nyílászárókat redőnnyel szerelték fel, az utcafronti ablakok dupla hőszigetelt üveggel rendelkeznek. A tetőt cserép fedi. Az otthon melegét radiátoros központi fűtés szolgáltatja, mely gáz cirkó kazánról működik, a meleg vizetis innen nyerik.  A lakóház szerkezetileg jó, átlagos állapotú, egy korszerűsítés, felújítás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának.

A ház közvetlen kapcsolatban áll a műhellyel, illetve a két állásos garázzsal, melyek szintén feltüntetésre kerültek a földhivatali térképen. A műhely alatt egy kb 10 nm-es pince húzódik.

Az udvar egy része füvesített, számos termő gyümölcsfával tarkított, egy kis konyhakertet is kialakítottak.

Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül jó. A közelben óvodák, általános-és középiskolák, élelmiszer- és zöldséges üzlet, Lidl, sportpálya, játszótér, buszmegálló, benzinkút található, minden karnyújtásnyira, amire a hétköznapi életben szükség lehet. A közeli Duna- menti biciklis úton a belváros kb 10 perc alatt megközelíthető. Ajánlom gyermekes családoknak, két generációnak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. Rendkívül ritka az eladó ingatlan a környéken.

LK 51644-es építési övezetbe tartozik, zártsorú, 60%-os beépítési lehetőséggel, így akár több lakrész is kialakítható rajta.

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fundamenta ügyintézést is vállalunk. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése