Eladó Sorház, Esztergom

#712300138

CSAK NÁLUNK  
Eladó Sorház

71.99 millió Ft

Esztergom Szentlázár
Alapterület:
104 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Kertkapcsolatos

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
200 m2
Átlagos
Villanyfűtés
Hátsókert
2
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Gázvezeték a telek előtt
Közműhálózatba bekötve

Felújított sorházi lakás a Táti úton

Megvételre kínálok Esztergomban, a Táti úton egy tégla építésű sorházi ingatlant. 
A két szint együttes hasznos alapterülete 104 nm, CSOK+-ra alkalmas.
Az előkertből a földszintre lépve egy előszoba, egy nappali, egy fürdőszoba, külön wc, egy háztartási helyiség, egy speiz és egy nappali-étkező található. Utóbbi helyiség egy 15 nm-es teraszban végződik, mely a hangulatos hátsó kertbe vezet. Innen tudjuk megközelíteni a két nagy méretű  garázst, melyek a hátsó kis utcára nyílnak. Az udvarban ezen kívül egy nagy méretű tárolót is építettek. A terasz alatt pince húzódik.
Az emelet egy előszobára, kettő külön nyíló szobára, és egy fürdőszobára tagolódik.  Az egyedi kialakításnak köszönhetően  a központi részen kád, míg az egyik oldal leválasztásával egy zuhanyzó kapott helyet. A másik oldalon található a mosókonyha.

Az ingatlant tulajdonosai 2021-ben teljes körűen felújították, melynek keretein belül új víz-, és villanyvezetékeket húztak be, a nyílászárókat műanyagra cserélték, melyeket 3 rétegű üveggel, redőnnyel és szúnyoghálóval láttak el.

A szobák falait belülről 5cm-es szigeteléssel, majd gipszkartonnal borították, a tető 20 cm-es szigetelést, a ház kívülről 15 cm-es grafitos szigetlést kapott.
A szobák parkettával, a vizesblokkok járólappal burkoltak. Az emeleti szobákban laminált padlót tettek le.

Az elektromos hálózatot 3x16 Amperre bővítették, éjszakai és nappali áram is rendelkezésre áll. Gázvezeték a telekhatáron van.
Az otthon melegéről elektromos központi fűtés gondoskodik, radiátoros hőleadással, melyet két idén felszerelt AUX hűtő-fűtő klíma egészít ki.

A meleg vizet Ariston hőszivattyús bojlerből nyerik.

Az ingatlan átgondolt kialakítású, modern, igényes, egy tisztasági festés, esetleges személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. 
A környék csendes, nyugodt, a lakás tiszta, világos. Per-, teher- és igénymentes, így a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető.
Ajánlom összeköltözőknek, gyermekes családoknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. 
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.
Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.
Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére az ajánlat tételtől a birtokba vételig.

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése