Eladó Téglalakás, Budapest, IX. kerület

#712300130

CSAK NÁLUNK  
Eladó Téglalakás

84.99 millió Ft

Budapest, IX. kerület
Alapterület:
92 m2
Szobák száma:
3
Állapot:
Átlagos
Építési mód:
Tégla
Áron alul
CSOK igényelhető
Jó közlekedéssel
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1. Emelet
Felújított
Kondenzációs kazán
Utcára
4
Nem akadálymentesített
230 - 400 Volt
Van, saját vízórával
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Nagypolgári lakás a Bakáts térnél

A pesti belváros közkedvelt utcájában a Bakáts tér közelében, történelmi környezetben, a pezsgő hangulatú Ráday utcában, a díszburkolatos sétáló részen, jó állapotú, karbantartott klasszikus házban jellegzetes nagypolgári lakás eladó.

A lakás a nyüzsgő környezet ellenére kifejezetten csendes, egy tiszta, rendezett lépcsőház első emeletén található.

A tulajdoni lap szerint két szobás, de jelenlegi tulajdonosai három szobássá alakították. A 92 nm-en helyet kapott egy tágas előtér, egy előszoba (ide tervezték a konyhát), egy fürdőszoba és három szoba. A legnagyobb szoba ablakai a Ráday utcára néznek.

A nyílászárók fából készültek, a fürdőszobát hidegburkolattal, a kis szobát padlószőnyeggel burkolták. A többi szobában parketta van, mely néhol javításra, cserére szorul.

A lakás 3,5 méteres belmagasságának, szép, egységes magas belső ajtóknak, napfényes tágas belső tereinek köszönhetően elegáns polgári stílust sugároz.  Akár kényelmesen galériázható is, növelve ezzel a lakóteret. 

Az otthon melegéről infrapanelek, és három darab újonan felszerelt AUX hűtő-fűtő klíma gondoskodik, melyekhez megerősített elektromos vezetékeket húztak. 3X16 Amper áll rendelkezésre. A meleg vizet villany bojler szolgáltatja.

A lakásba bevezették a gázt, és egy új gázkazánt is beszereztek, melyhez a kéményt felújították, de kazán esetleges beüzemelése az új tulajdonosra vár.

Az épület homlokzatát felújították. A közös költség 32000 Ft.

Az ingatlan lokációját tekintve remek, a Duna part , a Nagyvásárcsarnok, a Nehru park, a Kálvin tér néhány perces sétával elérhető. A közelben a Corvin páza, Lidl, Spar áruház található.

A lakás közvetlen közelében több egyetem - ELTE jogi kar, Corvinus Egyetem, ELTE bölcsész kar, Pázmány Péter Katolikus Egyetem- is található.

A Ráday utca ezen szakasza az infrastruktúrája, közlekedése, a belvárosi hangulata - éttermek, kávézók, kiülős teraszok -miatt nagyon közkedvelt.

A közlekedés nagyszerű a 4-6-os, a 2-es, 23-as villamos, a 78-as troli, a 4-es és a 3-as metro, a körút gyalog könnyen elérhető. 

A lakás egy felújítás, személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. 

Ajánlom családoknak, összeköltözőknek, irodának, de befektetésnek is kiváló, mivel pillanatok alatt kiadható az egyetemek közelsége miatt!

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.

Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.

Irodánk bankfüggetlen hitelügyintézéssel, teljes körű jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére.

 

 

 

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése